Snel strakkere billen met de nieuwste Shape Ups Radius Trainers

Skechers, de toonaangevende wereldwijde schoenenproducent, zet de volgende stap in de wereld van de fitness met de lancering van de nieuwe Shape-ups Radius Trainers, een lijn met stijlvolle, technisch geavanceerde fitnessschoenen, die u helpen uw normale workout te maximaliseren!

Met de toevoeging van Shape-ups Radius Trainers aan de uitgebreide reeks Shape ups voor wandelaars, introduceert SKECHERS haar kenmerkende stijl en naam van wereldfaam nu ook in de sportschool.

Shape-ups Radius Trainers zijn ontworpen voor een fitter lichaam, door uw normale workout te maximaliseren en meer weerstand te bieden, en daarom ideaal voor iedereen die streeft naar een gezondere levensstijl – of u nu een doorgewinterde atleet bent, uw conditie wilt verbeteren, of gewoon ontspannen actief wilt zijn.

Shape-ups hebben een tussenzool met een kinetisch hielstuk waarmee lopen op een zachte ondergrond als zand wordt nagebootst. Zo ontstaat er een natuurlijke instabiliteit, waardoor u bij elke beweging automatisch meer energie gebruikt.

Draag Shape-ups tijdens uw workout om:
– Uw kuit-, dij- en bilspieren te verstevigen
– Uw buikspieren en rugspieren te verstevigen
– Uw houding te verbeteren
– De druk op knie- en enkelgewrichten te verlichten

Wat Shape-ups Radius Trainers onderscheidt van andere producten is dat SKECHERS ook oog heeft voor stijl, met een modieus bovenwerk in trendy kleuren die met uiteenlopende outfits te combineren zijn.

Shape-ups hebben een adviesverkoopprijs variërend van € 99,95 tot € 119,95. Verkooppunten zijn op te vragen bij Skechers USA Benelux.

“We wilden een hoogwaardige fitnessschoen ontwikkelen die modebewust, betaalbaar en toegankelijk is,” aldus Vice President Weiderman. “Shape-ups zijn het bewijs dat mensen zelfs in deze economisch zware tijden meer grip willen krijgen op hun gezondheid en algeheel welzijn.”

Over SKECHERS
Skechers is een eigentijds schoenenmerk uit Amerika dat in 1992 is opgericht door de vroegere eigenaars van het schoenenmerk LA Gear. In Amerika is Skechers niet meer weg te denken uit het straatbeeld en behoort tot een van de populairste schoenmerken. Skechers is het 2e grootste schoenenmerk van Amerika en het 3e grootste schoenenmerk wereldwijd! Sinds 1994 is de Skechers-hype overgewaaid naar Europa en ook hier zie je de S van Skechers steeds vaker terugkomen.

Plaats een reactie