Slaaf van je eigen gedachten

Het boek ‘Slaaf van je eigen gedachten’ is een openhartig relaas van de auteur, Steven A. Fuente, die als twee maanden oude baby uit Libanon werd geadopteerd. Het opgroeien gaat met vallen en opstaan en zet de toon voor later.

Steven A. Fuente, samen met de burgemeester van Almere Annemarie Jorritsma en de adoptieguru prof. Rene Hoksbergen, bij de presentatie van zijn boek “Slaaf van je eigen gedachten”, over zijn leven als geadopteerde uit Libanon.

Openhartig beschrijft de auteur zijn problematische relatie met zijn vader, zijn negatief zelfbeeld en de emoties waarmee hij worstelt, hetgeen uiteindelijk resulteert in een Obsessief Compulsief Stoornis (OCS).

De auteur laat zien hoe hij tot inzicht kwam in zijn eigen functioneren en schildert de weg terug omhoog. Het gevolg is een even authentiek als meeslepend levensverhaal dat de auteur met zijn lezers wil delen.

Inmiddels zijn de krachten in hem teruggekeerd en maakt hij zich in het boek op voor de finale, een weerzien met zijn land van herkomst.

Boekgegevens
Auteur: Steven A. Fuente
Titel: Slaaf van je eigen gedachten
Boekwebsite: www.slaafvanjeeigengedachten.nl
Uitgever: Uitgeverij Aspekt

Plaats een reactie