Skailer maakt einde aan lopen op skischoenen en sjouwen met ski’s

0
1393

Elke wintersporter zal het herkennen. Wintersport is top, maar het lopen op die ellendige skischoenen en het sjouwen met onhandelbare ski’s en stokken is een ware kwelling. Op de piste zie je blijde gezichten die plezier uitstralen maar naar en van de piste stralen de gezichten inspanning en ergernis uit, om nog maar te zwijgen van ouders die de spullen van de kinderen ook nog moeten meezeulen. Daarnaast zwaaien ski’s en stokken in het rond en is er kans op uitglijden hetgeen gevaarlijke situaties veroorzaakt. Maar gelukkig, die tijd is voorbij, want nu is er de Skailer. Een Nederlands product dat alles voor u draagt zodat u van en naar de piste ook kunt genieten.

De Skailer is een totaal uniek, gepatenteerd product dat nieuw op de markt is voor het winterseizoen 2011/2012. De Skailer is een lichtgewicht (2,95 kg) en opvouwbaar trendy transportmiddel, waarmee al lopend en met minimale fysieke inspanning, maximaal 2 complete ski uitrustingen (ski’s, skistokken en skischoenen) kunnen worden getransporteerd. Het gemiddeld gewicht van 2 ski-uitrustingen is 16 kg. Bij gebruik van de Skailer hoeft de gebruiker niet te tillen en daarnaast loopt hij of zij op eigen comfortabele schoenen. De Skailer wordt gekenmerkt door eenvoud in gebruik en ontwerp. Op de skipiste kan de Skailer eenvoudig in de skischoenen tas worden opgevouwen. Met behulp van een bijgeleverd kabelslot kunnen de tas en de Skailer aan een vast object worden vastgezet .

De Skailer is een puur Nederlands product van Seizzen B.V. Seizzen ontwikkelt en produceert innovatieve producten en toepassingen. De Skailer wordt een multifunctioneel transportmiddel doordat onze ontwikkelingen doorgaan. Op dit moment ontwikkelen wij een golftool zodat de Skailer voor de wintersport en de golfsport kan worden gebruikt. De trendy golftool zal in het voorjaar van 2012 worden geïntroduceerd.

Voor uitgebreide informatie kunt u onze website www.seizzen.com bezoeken. Op deze site is de Skailer via de webshop te bestellen. Op ’s werelds grootste wintersportbeurs “ISPO 2012”, welke eind Januari 2012 in München wordt gehouden, zal de Skailer wereldwijd worden gepresenteerd.