Sintspotting.nl – Erica Terpstra spot de Sint

“Spot een sint, help een kind.” Dat is tot en met 5 december het motto van het Liliane Fonds. Steeds meer mensen geven gehoor aan deze oproep. Al bijna 700 keer is de Sint gespot en op de foto gezet. Onder de Sintspotters zijn Bekende Nederlanders, zoals Jaap Jongbloed, Henkjan Smits en Jan Rot. Ook Erica Terpstra is enthousiast Sintspotter. Net voor haar operatie spotte ze een Sint. Haar foto is vanaf maandag 28 november 2011 te vinden op sintspotting.nl.

Online fotoboek
Op sintspotting.nl komt een bonte stoet Sinten voorbij. En de online fotocollectie wordt alsmaar leuker en kleurrijker. De Sint is al op allerlei manieren te zien. Natuurlijk is de Goedheiligman vaak gespot met kinderen om hem heen. Maar ook zijn trouwe schimmel is steeds in de buurt. En er zijn verbazend veel hulp-Sinterklazen in het land. Zelfs een die in het water is beland. De bewijzen zijn te vinden op sintspotting.nl.

Verlanglijst
Sintspotting is de manier om het Sinterklaasfeest te delen met kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden. Want voor iedere geuploade foto krijgt het Liliane Fonds Euro 2,50 van de Nationale Postcode Loterij. Kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden hebben wensen, net als de kinderen in Nederland, al staat er iets heel anders op hun verlanglijstjes. Zij willen leren lopen, naar school kunnen gaan en kunnen spelen met vriendjes. Daarvoor zet het Liliane Fonds zich in.

Surprises
Iedereen kan Sintspotter worden: spot een Sint, maak een foto en upload hem op sintspotting.nl. Alle ingezonden foto’s zijn via de website te bekijken én te beoordelen. Dankzij sponsors kan het Liliane Fonds mooie surprises weggeven aan de 35 deelnemers met de meeste stemmen.