Sint Franciscus Gasthuis hoogst scorende zorgorganisatie in Beste Werkgeversonderzoek 2010

Donderdag 9 september jl. is de Beste Werkgeverslijst van 2010 bekend gemaakt. Op basis van de resultaten van dit medewerkerstevredenheidsonderzoek van Effectory bekleedt het Sint Franciscus Gasthuis de 14de positie in de landelijke top-50 van Beste Werkgevers (> 1000 medewerkers) in 2010 en is daarmee de hoogst scorende zorgorganisatie in Nederland.

Sint Franciscus Gasthuis als werkgever
Quote Henk Gerla, voorzitter Raad van Bestuur: “Het Sint Franciscus Gasthuis staat voor hoogwaardige zorg in een gastvrije omgeving, daarbij horen gemotiveerde medewerkers die echt het verschil willen maken. We zijn geweldig trots dat uit dit medewerkerstevredenheidsonderzoek blijkt dat het ons ziekenhuis zeer gewaardeerd wordt als werkgever.” Het Sint Franciscus Gasthuis biedt een marktconforme beloning, coachend leiderschap en ruime ontwikkelingsmogelijkheden. Tevens creëert het een plezierig en gezond werkklimaat voor alle levensfases.

Medewerkerstevredenheidsonderzoek van Effectory
Het Beste Werkgevers onderzoek is door Effectory ontwikkeld om een objectief oordeel te geven over werkgeverschap in Nederland. In het onderzoek is medewerkers gevraagd om een oordeel te geven over de bedrijfscultuur, werkzaamheden, leidinggevende, arbeidsomstandigheden, collega’s, beloning en ontwikkelingsmogelijkheden. Meer informatie over het onderzoek en de volledige lijst van Beste Werkgevers in 2010, vindt u via www.beste-werkgevers.nl

Topklinisch opleidingsZiekenhuis

Het Sint Franciscus Gasthuis is een Topklinisch opleidingsziekenhuis. Om deze topklinische zorg nu en in de toekomst te kunnen leveren, heeft het Sint Franciscus Gasthuis veel aandacht voor opleiding, bijscholing, (wetenschappelijk) onderzoek en vernieuwing. Het ambitieniveau en bijbehorende investeringen kunnen worden gerealiseerd, doordat het ziekenhuis financieel gezond is.

Plaats een reactie