Siemens Pink ambassadrice in Nederland om aandacht te vragen voor borstkanker

Siemens Pink ambassadrice Tina Kirner bezoekt van 3 t/m 9 mei 2012 ons land en het Siemens hoofdkantoor in Den Haag. Haar bezoek maakt onderdeel uit van de Siemens wereldwijde campagne ‘Turn your city pink’ waarin aandacht wordt gevraagd voor borstkanker.

Turn your city pink! Raise awareness for breast cancer.

Het doel van deze campagne is om mensen te stimuleren zich op een creatieve manier in te zetten om hun stad roze te kleuren ‘Turn your city pink’.

Maandag 7 mei 2012 om 14.00 uur op het Plein in Den Haag

Iedereen kan mee doen door een filmpje of foto van een activiteit te uploaden op de campagnewebsite en deze te delen met je vrienden om zo nog meer aandacht te verkrijgen. Voor iedere upload doneert Siemens vijf dollar aan een van vier vooraf geselecteerde internationale goede doelen op het gebied van borstkanker.

De goede doelen richten zich onder andere op onderzoek, patiëntenzorg en verbetering van borstkankerzorg in ontwikkelingslanden. Deelnemers kunnen zelf bepalen naar welke van de vier goede doelen het bedrag moet gaan. Bovendien wint elke maand de upload met de meeste ‘likes’ een pink City iPad.

De Siemens Pink ambassadrice Tina Kirner reist de komende vijf maanden de wereld rond om de campagne te promoten en mensen op straat en op kantoor actief te stimuleren om hun stad roze te kleuren. Zij maakt hiervan foto’s en filmpjes.

Op maandag 7 mei vanaf 14.00 uur is Tina Kirner op het Plein in Den Haag om voorbijgangers te vragen op de foto te gaan voor deze actie. Op 7 en 8 mei 2012 zal Tina Kirner tijdens de lunchpauze aanwezig zijn in het bedrijfsrestaurant van het hoofdkantoor van Siemens in Den Haag.

Meer informatie
http://www.siemens.com/pink
https://www.facebook.com/#!/TurnYourCityPink

Plaats een reactie