Service met zorgverzekering

Voor sommige veelvoorkomende en niet spoedeisende behandelingen moet je soms lang op je beurt wachten. Ook als de aandoening waaraan je geholpen moet worden niet ernstig of levensbedreigend is, kan dat wachten je toch zwaar vallen.

Je hele leven lijkt ‘on hold’ te staan tot het moment dat je geopereerd wordt. Met wachtlijstbemiddeling van Menzis heb je kans dat je eerder terecht kunt.

Persoonlijke aandacht van de zorgadviseur.

Menzis Zorgadviseur
De Menzis Zorgadviseur gaat voor jou op zoek naar een ziekenhuis waar je voor jouw behandeling eerder aan de beurt bent. Het maakt niet uit om wat voor soort behandeling het gaan. De Zorgadviseur van Menzis kijkt naar ziekenhuizen bij jou in de buurt, als dat kan en wat verder als dat moet. Binnen 2 werkdagen krijg je een gratis en vrijblijvend advies. Je beslist natuurlijk zelf wat je doet.

Voor iedereen
Wachtlijstbemiddeling is beschikbaar voor iedereen die verzekerd is bij Menzis , of je nu alleen een basisverzekering hebt of ook een aanvullende verzekering. Het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen met de Menzis Zorgadviseur.

Dat kan online, of telefonisch op werkdagen tussen 8.30 en 19.00 uur via 088-222 42 42.

iPad

Apps
Er zijn heel veel apps voor tablet en smartphone die je kunnen helpen gezond en fit te blijven. Zo zijn er apps die je helpen met afvallen en bewegen, apps voor bepaalde aandoeningen zoals diabetes en Parkinson, en apps die je vertellen wanneer je medicijnen moet innemen.

Ben je verzekerd bij Menzis? Dan krijg je voor het gebruik van bepaalde apps zoals RunKeeper en Strava, SamenGezond-punten. Die punten kun je inwisselen voor cadeaus, leuke uitjes of doneren aan een goed doel.

Bespaar tijd met de handige declaratie-app.

Declareren maar dan makkelijk
Met de gratis Menzis declaratie-app is het indienen van uw rekeningen heel gemakkelijk, snel en veilig. Maak een foto van uw rekening en declareer deze met één druk op de knop.

Klanten van Menzis volgen via Mijn Menzis de status. Let op: u moet de Menzis declaratie-app eenmalig activeren met uw DigiD. U kunt de app downloaden voor uw iPhone of Android toestel.

Plaats een reactie