Sense.info voor al je vragen over seks

Op zondag 29 maart 2015 lanceren online celebrities en liefdeskoppel DusDavid & MissRevex de vernieuwde website www.sense.info met een live AmA sessie op Sense.info van 15.00 tot 18.00 uur.

Tijdens de Ask me Anything sessie kunnen jongeren via twitter (#senselive) en mail (live@sense.info) alles vragen aan vloggers DusDavid & MissRevex over seksualiteit en relaties. De populaire sekstest dummie animaties van sense.info zullen tijdens de lancering door middel van facetracking meepraten.

Sense Live Event

Sense.info
Op Sense.info krijgen jongeren tussen 12 en 25 jaar betrouwbare antwoorden op al hun vragen over liefde, relaties en seks. Sinds de start van sense.info in 2009 hebben meer dan 4 miljoen jongeren de site geraadpleegd. De site biedt ook mogelijkheden om vragen te stellen aan deskundigen via chat, e-mail en telefoon of een afspraak te maken voor een gratis Sense-consult in de buurt.

Sense-spreekuren
Jongeren kunnen met elke vraag rond soa’s, anticonceptie, seksualiteit, lijf en relaties gratis en anoniem terecht op het gratis Sense-spreekuur. De spreekuren, te vinden op sense.info, worden gehouden in heel Nederland. De GGD’s en hun regionale partners voeren de spreekuren uit met speciaal hiervoor getrainde verpleegkundigen.

Sekstest dummies
Het onderdeel ‘Ontdek je lichaam’ is sinds de lancering in 2009 de meest bezochte én de langst bezochte pagina van de site. Met de nieuwe sekstest dummie animaties maak je een ontdekkingsreis langs de erogene zones van jezelf en je partner. De vernieuwde site brengt ook ervaringsverhalen van jongeren zelf. In korte films van regisseur Menna Laura Meyer vertellen jongeren over onderwerpen als de eerste keer en internetdaten.

Ervaren
De nieuwe site richt zich ook op de meer ervaren jongeren. Afhankelijk van waar iemand zich bevindt in zijn/haar seksuele ontwikkeling kan hij op zijn eigen niveau de site instappen door te kiezen voor één van de knoppen: vlinders in je buik, klaar voor de eerste keer of beter in bed. Daarachter vinden jongeren alle informatie die aansluit bij hun seksuele ervaring.

Sense.info is een website van Soa Aids Nederland en Rutgers WPF en wordt gefinancierd door het RIVM. De GGD’s zijn partner van Sense.

Plaats een reactie