Sensation steunt Dance4Life

Afgelopen zaterdag, 2 juli 2011, vond in de Amsterdam ArenA de wereldpremière plaats van Sensation’s nieuwste show ‘Innerspace’. Er waren meer internationale gasten dan ooit tevoren. Tienduizend van de veertigduizend bezoekers kwam uit zeventig verschillende landen. Ze waren speciaal naar onze hoofdstad afgereisd voor het inmiddels wereldberoemde evenement.

Traditiegetrouw vindt de première van de wereldtournee iedere zomer plaats in de Amsterdam ArenA. De show ‘Innerspace’ biedt een spectaculaire reis door de menselijke geest. Maar liefst veertigduizend man vonden afgelopen zaterdag hun weg naar het tot een inmense club omgetoverde voetbalstadion – allemaal gehoor gevend aan de dresscode ‘be part of the night, dress in white’.

Dance4Life
Tijdens de jaarlijkse friends4life veiling werd 228.000 euro opgehaald voor Dance4Life, een organisatie die de verspreiding van hiv en aids wereldwijd bestrijdt. Tevens werd van ieder ticket 0,50 euro door de bezoeker en Sensation gedoneerd aan Dance4Life.

DJ’s
Van half elf ’s avonds tot zes uur ’s ochtends werd gedanst op muziek van dj’s als Max Vangeli, Fedde le Grand, sander van Doorn, Martin Solveigh, Afrojack en de gebroeders Sanchez. Een keur aan dansers en andere performers sierden het veld en de tribunes van de ArenA. Maar misschien nog het meest indrukwekkend was het bewegend tapijt van reusachtige lichtgevende ballen, dat vanaf het dak van de ArenA meedeinde op de muziek.

De organisatie is uiterst tevreden over het verloop. Ieder jaar verkoopt het evenement binnen een paar uur uit. Sensation zal de komende jaren wederom ruim 20 landen aandoen met deze spectaculaire en innovatieve show.

Plaats een reactie