De 14e Sdu Royal Ten start 30 mei voor de deur van Sdu Uitgevers

De Sdu Royal Ten, ook bekend als het rondje om het Paleis, is populairder dan ooit. Lopers met uiteenlopende achtergronden doen dit jaar weer mee: jong en oud, managers en advocaten, wedstrijdlopers en recreanten gaan zondag 30 mei van start op een van de drie afstanden die deel uitmaken van de populaire Sdu Royal Ten. Het circuit is ronduit koninklijk met als centraal punt Paleis Huis Ten Bosch. Dit jaar start en finisht de 14e Sdu Royal Ten voor de deur van Sdu Uitgevers zelf.

Sdu Royal Ten 2010
De Sdu Royal Ten is een prestatiegerichte en een recreatieve hardloopwedstrijd die één keer per jaar wordt georganiseerd rond het Paleis Huis Ten Bosch. Meer informatie over de route, de afstanden en de tijden kunt u vinden op www.royalten.nl.

Sdu Uitgevers
De Haagse uitgeverij Sdu Uitgevers heeft vorig jaar voor het eerst haar naam verbonden aan de bekende Royal Ten Loop in Den Haag. De loop trok toen een recordaantal lopers, wat vooral te danken was aan een stijging van het aantal door Sdu Uitgevers aangedragen business teams. De 54 businessteams, waarvan er opvallend veel in een knalrood Sdu Uitgevers shirt liepen, waren de meest in het oog lopende deelnemers aan de prestatieloop. Temperaturen van tegen de 25 graden gaven de 13e Sdu Royal Ten een extra feestelijk karakter. Voor dit jaar wordt weer een nieuw recordaantal inschrijvers verwacht.

De deelnemers via Sdu Uitgevers lopen bovendien voor een goed doel. In totaal ging er vorig jaar 2750 euro vanuit Sdu Uitgevers naar de IMC Weekendschool in Den Haag waar gemotiveerde kinderen van tien tot veertien jaar uit sociaal-economische achterstandswijken aanvullend onderwijs krijgen van professionals die met plezier hun vak uitoefenen. Zo leverde Sdu Uitgevers via de Sdu Royal Ten op twee manieren een positieve bijdrage aan de Haagse regio. Ook in 2010 is de IMC Weekendschool weer het goede doel waar we voor lopen!

Samenwerking
Naast de samenwerking met de Royal Ten, is er dit jaar ook een samenwerkingsverband aangegaan met het Beatrixkwartier Den Haag. Het Beatrixkwartier wil zich als wijk waar de Sdu Royal Ten start goed presenteren. Zij dragen ook verschillende Business teams aan van de bedrijven uit het kwartier.

Plaats een reactie