Sameneenvarkenkopen.nl voor duurzaam varkensvlees

In vervolg op het succes van de website www.sameneenkoekopen.nl is nu ook de varkensvariant gelanceerd.

De nieuwe site www.sameneenvarkenkopen.nl werkt volgens exact hetzelfde principe als haar grotere broer: online (h)eerlijk duurzaam vlees bestellen van echte buitendieren, die geen antibiotica krijgen en die pas geslacht worden als het hele dier is verkocht.

Varkens in de wei

Puur natuur, en dat proef je
Het vlees is afkomstig van een speciaal geselecteerde boerderij, waar de varkens buiten in alle vrijheid leven. De varkens leven in een besloten gemeenschap, waar ze niet in contact komen met andere varkens. Mede hierdoor is het preventief toedienen van antibiotica niet nodig.

Het varken zelf wordt pas geslacht als alle delen zijn verkocht. Het wordt dus helemaal gebruik en niets wordt verspild. Het slachten gebeurt op een ambachtelijke en zo diervriendelijk mogelijke manier.

Huub Marsman, Kirsten Marsman
Huub en Kirsten Marsman, initiatiefnemers van sameneenvarkenkopen.nl.

“Het vlees is puur natuur, en dat proef je!”, aldus Kirsten Marsman van sameneenvarkenkopen.nl. “Het vlees smaakt zoals varkensvlees hoort te smaken: ouderwets sappig, mals en vol van smaak”.

Van boer tot deur met een klik op de muis
Op de website zijn vleespakketten van verschillende groottes en samenstellingen te bestellen (van eenpersoonspakketten tot pakketten voor 4 personen of meer). Ze bevatten 15 verschillende soorten vlees, zoals karbonade, rollade, ambachtelijke rookworst en varkensmedaillon.

Het vlees wordt diep-gekoeld, vacuümverpakt in keurige porties en in een speciaal ontwikkelde duurzame retour-koelbox aan huis geleverd. Het vlees kan direct gebruikt of ingevroren worden.

Debuutsucces
Na de lancering van de nieuwe site zijn er veel varkens verkocht. “We wisten dat er veel vraag was naar eerlijk varkensvlees, maar dit debuutsucces overtreft onze stoutste verwachtingen”, aldus Huub Marsman, die samen met zijn vrouw Kirsten initiatiefnemer is van beide websites.

Meer informatie
www.sameneenvarkenkopen.nl
www.sameneenkoekopen.nl

Plaats een reactie