S-work, magazine voor sekswerkers

Wegens succes komt uit op donderdag 12 april 2012 het 2e nummer van S-work, magazine voor sekswerkers. Sekswerk is geen gewoon werk. S-work is daarom ook geen gewone glossy.

In een ander blad zul je niet snel onderwerpen tegenkomen als: ‘mag mijn baas me verplichten om twaalf uur per dag aanwezig te zijn’ en ‘kun je aan de piemel zien wat voor man erbij hoort’. Toch is veel van de inhoud verrassend herkenbaar: een horoscoop, een quiz, het artikel ‘waar gaat je geld naartoe’.

Sekswerkers zijn namelijk gewone mensen, werkende mannen en vrouwen die graag lezen over hun werk en over hun collega’s, die graag tips krijgen waar ze wat aan hebben, en die meer willen weten over wat er allemaal omgaat in hun vak. Net als anderen vinden ze het gewoon heel leuk om een eigen magazine te hebben.

Ook hebben ze net als andere werkende mensen behoefte aan informatie: over hun rechten en plichten, over hun mogelijkheden. Maar die is niet zomaar voorhanden. Met S-work laat stichting De Rode Draad zien waar sekswerkers terecht kunnen voor informatie, advies of hulp. Dat is de meerwaarde van deze glossy.

S-work wordt overal in het land door onze veldwerkers uitgereikt aan sekswerkers, en is bovendien verkrijgbaar bij diverse (hulp)organisaties. S-work is gratis voor sekswerkers, anderen betalen E 5,95.

Presentatie van het tweede nummer van S-work is op donderdag 12 april om 16:15 uur in Boekhandel Vrolijk, Paleisstraat 135, 1012 ZL Amsterdam

Plaats een reactie