Roosvicee: meeste rozenbottels, minste suikers

Roosvicee verlaagt het suikergehalte in alle siropen. Roosvicee bevat hiermee 30% minder suikers dan vergelijkbare vruchtensiroop en diksap. Een revolutionaire stap omdat bij deze suikerverlaging geen gebruik wordt gemaakt van kunstmatige zoetstoffen maar van natuurlijke aroma’s. Met het hoogste rozenbottelpercentage van 25%, het laagste suikergehalte en een smaak die net zo vertrouwd is als voorheen is Roosvicee uniek in de categorie.

Drink bewust
Steeds meer kinderen hebben overgewicht. Dit komt simpelweg doordat de dagelijkse kcal. inname groter is dan de energiebehoefte. Het is belangrijk dat je evenveel eet en drinkt als nodig is om het gewicht gezond te houden. Kinderen van 4-8 hebben ongeveer 1450 kcal. per dag nodig om te spelen én te groeien. De kcal. inname kan worden beperkt door bewust met het eet- en drinkpatroon om te gaan. Een glas vernieuwde Roosvicee scheelt al 36 kcal. in vergelijk met een glas reguliere vruchtensiroop of diksap. Dit staat gelijk aan 40 minuten trampoline springen, 30 minuten op de loopfiets of anderhalf uur computerspelletjes spelen.

De Reuzenkracht van Rozenbottel
De rozenbottel bevat een tal van onmisbare bouwstoffen voor je lichaam en is écht goed voor je omdat er heel veel vitamine C in zit. Wel negen keer zoveel als kiwi’s!

En bijna dertien keer meer dan sinaasappels. De rozenbottel is een waar vitamine C kanon. Bovendien zit er vitaminen A, E en K in. Plus mineralen en antioxidanten. Antioxidanten beschermen je lichaamscellen tegen schadelijke stoffen. Rozenbottel bevat meer dan driemaal zoveel antioxidanten dan een granaatappel en is door een combinatie met vitamines een echte superfruit. Rozenbottels worden al sinds jaar en dag gegeten en gedronken om de weerstand te verhogen.

Vernieuwde Roosvicee is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de supermarkt voor een consumenten advies prijs van € 1,76 voor Original Vruchtenmix en € 1,86 voor Multivit. Het assortiment Original vruchtensiropen wordt bovendien aangevuld met de smaakvariant aardbei.

Plaats een reactie