Roessingh to go! biedt oplossingen bij voetproblemen op één adres

0
1027

Roessingh Revalidatie Techniek en Podotherapie Oost-Nederland starten per 1 mei 2012 in Almelo en Enschede Roessingh to go! een samenwerking op het gebied van voetzorg, waarbij alle disciplines betrokken zijn.

Door deze samenwerking is Roessingh to go! in staat laagdrempelig en directe oplossingen te bieden voor voet- en mobiliteitsproblemen.

Er zijn veel aanbieders van oplossingen voor voetproblemen, maar voor veel mensen is het niet duidelijk waar ze met hun klacht terecht kunnen.

Daarom biedt Roessingh to go! alle disciplines voor voetzorg onder één dak. De locaties in Almelo en Enschede zijn goed bereikbaar en ook in de avond open.

Pedicure, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, orthopedisch instrumentmaker en medisch specialist zijn onder één dak beschikbaar. Door snelle diagnostiek en kwalitatief hoogwaardige oplossingen worden mensen geholpen bij hun voetproblemen.

Op zaterdag 28 april 2012 van 11.00 uur tot 15.00 uur wordt in het centrum van Enschede bij het ‘Ei van Ko’ Roessingh to go! geïntroduceerd. Er wordt informatie gegeven over het concept, er worden bonnen uitgedeeld voor een gratis voetcheck en vuurlopers verzorgen een demonstratie.

Roessingh to go!
Locatie Almelo : Twentepoort West 3, 7609 RD, Almelo
Locatie Enschede : Roessinghsbleekweg 167, 7522 AH, Enschede
Telefoonnummer : 088 – 999 0 800
Informatie : www.roessinghtogo.nl