Rode Tukkers lopen in Rode Neuzen Race

Vier Twentenaren, de Rode Tukkers, hebben het eerste doel bereikt. Binnen drie weken hebben zij het minimale sponsorgeld van €1.150 bij elkaar gekregen! Hiermee kan CliniClowns maar liefst 100 kinderen blij maken. Maar de Rode Tukkers gaan door om nog meer kinderen blij te kunnen maken. Ze doen nu zeker mee aan de CliniClowns Rode Neuzen Race op circuit Zandvoort op 9 oktober 2011.

V.l.n.r. Leonie Postma, Peter Brouwer, Kirsten Postma en Patrick Haveman

Samen lopen Peter Brouwer, Kirsten Postma, Patrick Haveman en Leonie Postma 44 km in estafette met één doel voor ogen: een bijdrage leveren aan een lach voor een ziek of gehandicapt kind.

1e doel bereikt
De Rode Tukkers zijn nog maar ruim drie weken volop bezig met de voorbereidingen voor de unieke sponsorloop, maar hebben de minimale sponsorbijdrage van € 1.150 al binnen! “Hier zijn we heel erg blij mee en willen alle sponsoren heel erg bedanken! Maar dat wil niet zeggen dat donaties nu niet meer nodig zijn. Alle donaties blijven echt heel erg welkom, maar het eerste doel is bereikt!”

“Met deze € 1.150 kunnen er al 100 kinderen blij gemaakt worden. Onze uitdaging nu is om nog meer kinderen blij te kunnen maken. Dus blijf ons sponsoren!” Elk sponsorbedrag is van harte welkom. Het team kan worden gesponsord via de website www.rodeneuzenrace.nl of www.loopgroepenschede.nl

Rode shirts
Woensdag 3 augustus 2011 trainen de Rode Tukkers voor het eerst in de nieuwe gesponsorde rode shirts. MKB Enschede, Hardlooptotaal en Maas Textiel hebben de shirts en bedrukking geregeld. “Vanaf woensdag hebben we dan ook mooie shirts met bedrukking, geheel gesponsord. En hier lopen we tijdens de Singelloop Enschede dan ook zeker in.” “En tijdens de Twentse Vrouwenloop op 25 september”, aldus Kirsten en Leonie.

Plaats een reactie