Rode Kruis Ziekenhuis lanceert website over borstkanker

Het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk heeft begin juli een speciale website over borstkankerzorg gelanceerd. De site is voor het RKZ een extra middel om vrouwen met borstkanker optimaal te informeren over (de behandeling van) borstkanker. De uitgebreide website kan patiënten ondersteuning bieden bij het maken van vaak moeilijke keuzes.

Brede informatievoorziening
De website www.rodekruis.mammapolithuis.nl bevat informatie over borstkankerzorg in brede zin. Niet alleen vinden vrouwen er informatie over de ziekte en de behandeling ervan. Ook kunnen zij er terecht voor tips over voeding, beweging en ook over intimiteit en uiterlijk.

Tekst en beeld

Patiënten kunnen op de website uitgebreid informatie tot zich nemen over de onderzoeken en behandelingen van het Rode Kruis Ziekenhuis. Niet alleen in tekst, ook op film. Zo kunnen bezoekers onder andere filmpjes bekijken met uitleg van verschillende specialisten over onder andere chemotherapie, hormonale therapie, plastische chirurgie en andere behandelingen.

Borstkankerzorg RKZ

De website is weer een stap van het RKZ op het gebied van borstkankerzorg. Onlangs ontving het ziekenhuis nog een ‘Pink Ribbon’ van de BorstKankerVereniging Nederland als waardering voor de zorg aan patiënten met borstkanker: www.borstkanker.nl/index.php?p=7355

In het najaar, in ‘Pink Ribbonmaand’ oktober, neemt het RKZ samen met andere ziekenhuizen uit de regio Noord Holland deel aan een grote informatiebeurs over borstkanker.

Plaats een reactie