Rijnstate preferred supplier van Vitesse

Op 23 juni, net voor de start van de eerste training van het nieuwe seizoen, hebben Vitesse en Ziekenhuis Rijnstate een samenwerkingsovereenkomst getekend. Ziekenhuis Rijnstate zal ‘preferred supplier’ worden voor de medische zorg van de topspelers van Vitesse.

Topsport en topzorg

De twee Arnhemse organisaties hebben elkaar hierin gevonden. Vitesse wenst voor haar topspelers een toegankelijke medische zorg binnen een topklinisch ziekenhuis in de directe nabijheid van de club. Rijnstate beschikt over alle hiervoor benodigde faciliteiten en de specialisten binnen Rijnstate hebben de juiste expertise om optimale diagnostiek en behandeling voor spelers te kunnen garanderen. Zo zijn de drie betrokken orthopedisch chirurgen binnen Rijnstate, de heren Corné van Loon, Dennis Kok, en Peer Konings, gespecialiseerd in Sport Orthopedie. “Door lange en gedegen ervaring op het gebied van Sport Orthopedie en sportgeneeskunde kunnen wij de juiste toegepaste zorg bieden waar topsporters behoefte aan hebben,” aldus Gert de Bey, voorzitter Raad van Bestuur Alysis Zorggroep.

Voor Vitesse is het van groot belang dat alle zorg onder één dak kan worden geleverd. Zo hoeven de spelers niet voor verschillende behandelingen naar verschillende ziekenhuizen of klinieken. Paul van der Kraan, Vitesse: “Wij hebben gekozen voor de samenwerking met Ziekenhuis Rijnstate, omdat we weten dat hier de kwaliteit en kennis in huis is waar wij behoefte aan hebben voor onze spelers. En uiteraard is het ideaal dat het ziekenhuis in de buurt is”.

Plaats een reactie