Rijnland Ziekenhuis organiseert Kraammarkt

Je bent zwanger en er wordt zo veel informatie aangeboden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Klinkt bekend? Juist voor alle zwangeren die eerlijke en heldere informatie willen, organiseert Rijnland Ziekenhuis locatie Leiderdorp van 11.00 tot 15.00 uur op 27 november a.s. een Kraammarkt.

Borstvoeding of flesvoeding, thuis of in het ziekenhuis bevallen, hoe moest die Maxi-Cosi nou toch in de auto, pijnbestrijding: wat is dat? Zo maar een greep uit alle informatie die op je af komt als je zwanger bent. Zwanger zijn, is over het algemeen een fantastische en unieke periode waarvan je geniet. Maar er komt ook veel op je af. Helaas ook de ‘broodjes aap’.

Rijnland Ziekenhuis locatie Leiderdorp organiseert voor de eerste maal een Kraammarkt. Tijdens de Kraammarkt wordt de ontvangst verzorgd door niemand minder dan Sinterklaas en zijn Pieten. Er zijn activiteiten zoals een Maxi-Cosi test, hoe gaat borstkolven, rondleiding op een kraamsuite, gratis echo, blote buik fotografie en er wordt informatie gegeven over bijvoorbeeld pijnbestrijding en een gynaecoloog beantwoordt alle (kunst)verlossingsvragen. Ook is er aan de kinderen gedacht: schminken tot Piet en een echte poppendokter.

De Kraammarkt is gratis toegankelijk van 11.00 tot 15.00 uur in Rijnland Ziekenhuis locatie Leiderdorp. Het volledige programma staat op www.rijnland.nl/verloskunde

Plaats een reactie