Rijdende rechter wordt gezicht van Veilig Verkeer Nederland

Mr. Frank Visser wordt ambassadeur voor Veilig Verkeer Nederland. Bij het grote publiek is Frank Visser bekend als NCRV’s Rijdende rechter en presentator van het NCRV tv-programma ‘Recht in de regio’. In het dagelijks leven is Frank Visser kantonrechter in Zaandam

“Ik sta pal achter de doelstellingen van Veilig Verkeer Nederland. In mijn dagelijkse praktijk zie ik wat de gevolgen van ongevallen zijn”, vertelt Frank Visser over zijn beslissing om zich actief in te gaan zetten voor Veilig Verkeer Nederland. “Ik wil Veilig Verkeer Nederland laten zien als een moderne organisatie die midden in de samenleving staat. We gaan niet de hemel bestormen, maar zorgen wèl dat iedereen in het dagelijkse verkeer met een goed gevoel veilig over straat kan.

De ambassadeurs vertegenwoordigen VVN bij verschillende gelegenheden. Naast Frank Visser heeft Veilig Verkeer Nederland nog twee ambassadeurs, te weten André van der Toorn (presentator van Wegmisbruikers) en Jasmine Sendar (zangeres en actrice).

Over Veilig Verkeer Nederland

Kinderen, ouders, jongeren, ouderen, fietsers, automobilisten, bromfietsers: iedereen heeft het recht veilig de straat op te kunnen. Veilig Verkeer Nederland is de maatschappelijke organisatie die zich inzet voor dat recht, door zoveel mogelijk mensen te inspireren, te stimuleren en ze actief bij verkeersveiligheid te betrekken. VVN wordt daarbij gesteund door ruim 35.000 leden en donateurs.

Plaats een reactie