Revalidatie Almere officieel geopend

Dinsdag 30 november jl. is het nieuwe behandelcentrum Revalidatie Almere officieel geopend tijdens een feestelijke bijeenkomst in de sportzaal. Bestuurders van de drie ketenpartners – Zorggroep Almere, De Trappenberg en het Flevoziekenhuis – zorgden met een druk op de spreekwoordelijke knop voor een spectaculaire openingsminuut. Sjoerd Vegter van de raad van bestuur van De Trappenberg wenste de ketenpartners een mooie gezamenlijke toekomst: “Nu is het tijd om te bouwen aan de inhoud van de zorg.”

Foto: Bert Groot Roessink (lid RvB Zorggroep Almere, Jeltje Schraverus (vz RvB Flevoziekenhuis) en Sjoerd Vegter (RvB De Trappenberg), die gezamenlijk de knop indrukken waarmee het openingsvuurwerk werd aangestoken.

In Revalidatie Almere werken verschillende experts op gebied van complexe revalidatie intensief samen. Ieder brengt zijn eigen deskundigheid in op dit gebied. De samenwerking van drie instellingen in één centrum heeft belangrijke voordelen. Zo kunnen patiënten makkelijk(er) op de juiste plek binnen de zorgketen worden behandeld en profiteren ze van de onderlinge expertise-uitwisseling en continuïteit van zorg.

Daarnaast biedt het centrum moderne faciliteiten als een therapiebad en een sportzaal. Door de samenwerking kan Revalidatie Almere in de toekomst cliënten ook meer producten en diensten aanbieden, bijvoorbeeld op het gebied van sport en arbeid.

Revalidatie
Revalidatie Almere is het resultaat van een unieke samenwerking tussen De Trappenberg, Flevoziekenhuis en Zorggroep Almere in één nieuw behandelcentrum. Hierin komen de specifieke expertises van de ketenpartners goed tot hun recht.

Revalidatie Almere geeft in alle opzichten ruimte aan een respectvolle, professionele en klantgerichte revalidatie. Het behandelcentrum is gevestigd op een prachtige locatie aan het Weerwater, in de nieuwste vleugel van het Flevoziekenhuis.

Plaats een reactie