Relatiebemiddeling voor mensen met autisme

Vanuit de behoefte aan samenzijn en geluk van mensen met een vorm van autisme ontstaat veelvuldig de vraag naar relatiebemiddeling. De reguliere hulpverlening heeft hiervoor geen mogelijkheden. Ook de relatiebemiddelingsmarkt was hier nog niet op ingespeeld.

Om aan deze behoefte te voldoen is relatiebemiddeling- en begeleidingsbureau Apartner opgericht. Apartner is de plek voor mensen met een vorm van autisme die op zoek zijn naar een partnerrelatie.

Er is een landelijk netwerk van gespecialiseerde ervaren coaches opgezet. Klanten worden persoonlijk begeleid in het vinden en behouden van deze relatie. Doordat de coaches ervaren zijn in de begeleiding van mensen met een vorm van autisme en daarnaast getraind zijn op partnerrelaties kan de begeleiding succesvol zijn.

Om direct te kunnen zoeken naar een partner werken wij samen met Nederlands grootste relatiebemiddelingsbureau. Apartner blijft in gesprek met ervaringsdeskundigen, de hulpverlening en de betrokken verenigingen om de relatiebemiddeling en begeleiding te optimaliseren.

Meer informatie
www.apartner.nu

Plaats een reactie