Redbeans introduceert de Beanmachine Double D

De juiste zetmethode en apparatuur maken het verschil tussen een kopje slootwater en bruin goud. Daarom introduceert Redbeans voor de zakelijke markt een nieuwe telg in de snel groeiende Beanmachine familie.

De spiksplinternieuwe Beanmachine Double D is een koffieautomaat werkend volgens espressotechniek met verse bonen, uitgerust voor het grote werk. De Beanmachine helpt zonder problemen 25 tot 40 personen aan de lekkerste espresso, café crème, cappuccino en andere variaties op basis van verse bonen.

Deze nieuwste Beanmachine heeft niet alleen een strak en tijdloos design, maar is ook gebruiksvriendelijk door het handige touchscreen. Zo maakt de Double D, net als de andere Beanmachines, de lekkerste koffie van versgemalen bonen bereikbaar met slechts een simpele druk op de knop. De machine is verder geschikt voor het zetten van een kan koffie, heeft een sterkteregeling en een energiebesparende timerfunctie.

Redbeans is een nieuw koffiemerk van branderij Neuteboom uit Almelo. Redbeans is 100% handgeplukt, bestaat uitsluitend uit de beste Arabicabonen, is biologisch verbouwd, fairtrade ingekocht en duurzaam geproduceerd, maar vooral érg lekker. Redbeans is beschikbaar voor consumenten, grootverbruikers en horeca. Redbeans gelooft in koffie van versgemalen bonen, zeker ook op het werk!

Plaats een reactie