‘Receptenboek voor mijn baby’ wint Kookboek van het Jaar 2010

De winnaars van de Kookboek van het Jaar verkiezing zijn bekend! De vakjury heeft op dinsdag 2 november bekend gemaakt welke kookboeken in de prijzen vallen. In totaal zijn er vijf prijzen uitgereikt: 4 vakjury prijzen & 1 publieksprijs. Receptenboek voor mijn baby won de vakjury prijs in de categorie vertaald.

Tijdens de laatste en beslissende sessie van de jury kwam één van de juryleden terug met de volgende quote van een jonge moeder: “Dit is nou een boek waarmee je uit de geboorte dip komt!” En met die uitspraak werd het gelukkige lot van dit boek bezegeld. De jury van Het Kookboek van het Jaar was zeer lovend over dit vrolijke en praktische kookboek.

Een zeer origineel concept wat fantastisch uitgevoerd is. De recepten zijn zeer toepasbaar en bieden inspiratie om met verse ingrediënten een zeer smakelijk baby maaltijd op tafel te zetten! Fabrikanten van babyvoeding, wees gewaarschuwd, dit receptenboek vormt geduchte concurrentie voor het eenvoudige potje babyvoeding… Het boek is bijzonder praktisch en functioneel, een afneembare plastic omslag voorkomt kookvlekken en de fotografie is zeer verhelderend en biedt ondersteuning aan de receptuur.

Daarnaast is Receptenboek voor mijn baby erg leuk geschreven. Een boek om samen van te smullen en een bijzonder leuk boek om cadeau te geven aan jonge of toekomstige ouders. Weer eens wat anders als een rompertje maat 50…en je hebt er werkelijk veel langer wat aan!

Receptenboek voor mijn baby is een uitgave van Uitgeverij Inmerc en verscheen in februari 2010.

Boekgegevens

– Titel: Receptenboek voor mijn baby
– Vorm: Gebonden, 192 pagina’s
– ISBN: 978 90 6611 630 6
– Prijs: € 17,50

Plaats een reactie