Ray-Ban Ultra Wayfarer Limited Edition

Het iconische ontwerp van Ray-Ban’s Wayfarer is een geheel nieuw design aangemeten. Voor komend seizoen introduceert Ray-Ban een exclusieve gelimiteerde editie van het Wayfarer model. Het frame van deze speciale editie is aan de zijkanten op twee plaatsen volledig bedekt met 18-karaats witgoud. Op het uiteinde van de pootjes staat het jaartal 1952 gegraveerd, het jaar waarin de Wayfarer oorspronkelijk werd geïntroduceerd. Verder zijn de gepolariseerde glazen van de zonnebril verkrijgbaar in groen glas of bruin glas met een 24-karaats gouden spiegelcoating.

De Ray-Ban Ultra Wayfarer Ltd. volgt twee jaar na het enorme succes van de Ultra Aviator editie. Vorig jaar werd de limited edition van de Ultra Caravan, de vierkante versie van het Aviator model, gelanceerd. De drie versies van deze exclusieve Ultra modellen zijn ieder uniek en combineren authenticiteit met eigentijdse luxe.

De gelimiteerde Ultra edities van Ray-Ban zijn van de meest hoogwaardige materialen gemaakt en voorzien van de meest innovatieve technologie. Zo is het allernieuwste P3 Plus lenzensysteem voor de Ray-Ban Ultra Wayfarer gebruikt. Door dit speciale systeem glijden de waterdruppels gemakkelijk van het lensoppervlak, wat een schonere en zelfs beter beschermde lens garandeert. Traditiege-trouw zijn de glazen van de Wayfarer van hoge kwaliteit kristalglas en de polariserende filter geeft de drager van de zonnebril een subliem helder en kleurvol zicht. De anti-reflecterende glazen verminderen het percentage licht dat het oog bereikt, wat zorgt voor comfortabel kijkplezier.

Vanaf december 2009 is de Ray-Ban Ultra Wayfarer Limited Edition exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde opticiens. Er is een beperkte oplage van 7000 stuks (3500 van elke kleur) wereldwijd. De adviesverkoopprijs is € 350,-.

Plaats een reactie