Radisson Blu Hotel Amsterdam opent 5 nieuwe kamers – Naturally Cool, yet hot, hot, hot!

Sinds de opening in 1990 is het Radisson Blu Hotel in Amsterdam bekend voor haar innovatieve, creatieve en dynamische aanpak. Zo zijn zij nu ook de eersten binnen de Rezidor keten om deze nieuwe en vernieuwende kamerstijl toe te passen.

Radisson Blu hotels introduceerde zo’n 20 jaar geleden de welbekende “kamerstijlen”. De Zweedse interieurarchitect Christian Lundwall ontwierp verschillende kamerstijlen zoals Art Deco, Scandinavian en Maritime welke werden toegepast binnen de gehele keten.
Het werd op slag een stukje herkenbaarheid en zelfs een USP voor de hotelketen.

Vandaag stelt Radisson Blu vijf nieuwe stijlen voor: Naturally Cool, New York Mansionhouse, And Relax, Ocean en Urban. Het Radisson Blu Hotel in Amsterdam is bij de eersten om één van deze nieuwe stijlen te implementeren in vijf nieuwe gastenkamers.

Naturally Cool reflecteert de Scandinavische herkomst van de hotelketen met toetsen als licht hout, duidelijke lijnen en kwaliteitsvolle stoffen. Uiteraard zijn de Naturally Cool kamers van alle gemakken voorzien zoals een CITIZ Nespresso machine, airconditioning met afstandsbediening en in sommige kamers zelfs een Playstation 3!

Uniek is het samenspel tussen de moderne design en het historische pand. De Naturally Cool kamers zijn modern en strak ingericht maar de houten balken aan het plafond of het pitoreske Amsterdamse dakterras geven de kamers een stukje authenticiteit mee.

Plaats een reactie