Raboprof Coen Vermeltfoort lost startschot bij Jeroen Bosch Fietsevent

Op zondag 19 juni 2011 zal het startschot voor het Jeroen Bosch Fietsevent om half elf worden gelost door de bekende Raboploegwielrenner Coen Vermeltfoort. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis organiseert als start van de openingsactiviteiten een fietsevent en een Open Dag op revalidatiecentrum Tolbrug.

Vanaf 08.00 uur kan er gestart worden met een toertocht van 75 en 100 km georganiseerd in samenwerking met wielerclub B.O.S. uit Elshout, vanaf 10.30 met een recreatieve route van 10 of 35 km. Ook start om half elf de Open Dag. Op het voorplein van het nieuwe ziekenhuis is allerlei entertainment, waarbij ingespeeld wordt op het fietsthema: draaimolen met fietsjes, steps, eenwielers en een hometrainerwedstrijd.

Wie durft, mag het op de hometrainer opnemen tegen Coen Vermeltfoort. Voor wie een handtekening wil komen halen, de wielerprof zal van 10.00 tot 12.00 uur aanwezig zijn.

Coen Vermeltfoort (Heeswijk, 11 april 1988) is een Nederlands veldrijder en wielrenner die sedert 2007 uitkomt voor het Rabobank Continental Team. In 2008 won hij de Gerrie Knetemann Trofee, en werd daarmee verkozen tot Talent van het Jaar en volgde daarmee Robert Gesink op. In 2010 deed hij van zich spreken, met onder andere een klinkende overwinning in Zellik – Galmaarden, een belangrijke Belgische koers. Mede hierdoor kon hij in 2011 een overstap maken naar het Rabo ProTeam, waarvoor hij in mei 2010 een tweejarig contract tekende.

Plaats een reactie