Quinty Trustfull opent beurs Duizend Borsten

Grote namen leveren een bijdrage aan de beurs Duizend Borsten op vrijdag 14 oktober 2011 in de Waerdse Tempel in Heerhugowaard. Quinty Trustfull, ambassadeur van Pink Ribbon, opent samen met professor dr. Bob Pinedo, hoogleraar geneeskundige oncologie, om 15.00 uur de beurs. Olympisch Kampioen Maarten van der Wijden verzorgt lezingen en de soulsisters van Big, Black & Beautiful sluiten om 20.30 uur duizend Borsten swingend en muzikaal af.

De beurs duizend Borsten is er voor iedereen die geïnteresseerd is in de gezondheid van zijn of haar borsten. Niet alleen borstkankerpatiënten, maar ook familie, vrienden, buren, collega’s en andere belangstellenden vinden bij ‘duizend Borsten’ een aantrekkelijk programma van informatie en entertainment.

Maarten van der Weijden
Duizend Borsten biedt een gevarieerd programma voor een breed publiek. Naast informatie over gezonde borsten, mastopathie, borstkanker en de behandeling van borstkanker zijn er ook stands met informatie over motivatie, voeding en schoonheid. Deskundige sprekers, zoals Olympisch kampioen Maarten van der Wijde, verzorgen boeiende lezingen. Op het medisch plein kunnen bezoekers alle mogelijke vragen stellen aan oncologen, (plastisch)chirurgen, radiotherapeuten, radiologen, diëtisten en ervaringsdeskundigen. Fotografen maken bijzondere portretten die de bezoekers gratis thuisgestuurd krijgen. Voor de ontspanning en verwennerij zijn er visagisten, manicuren en haarstylisten die bezoekers verzorgen. Ook komen er masseurs speciaal naar duizend Borsten om een gratis massage te verzorgen. Er worden mooie modeshows gegeven en de kleding kan dit jaar op de beurs gekocht worden. De soulsisters van Big, Black en Beautiful sluiten ‘duizend Borsten’ muzikaal af.

Samenwerking
De beurs is een samenwerking tussen de zes mammacare-teams van de ziekenhuizen in de regio: Westfriesgasthuis in Hoorn, Zaans Medisch Centrum in Zaandam, Gemini Ziekenhuis in Den Helder, Medisch Centrum Alkmaar in Alkmaar, Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk en Waterlandziekenhuis in Purmerend. De toegang bedraagt € 4,50. De opbrengst van de beurs gaat naar de inloophuizen voor mensen met kanker en hun naasten.

Voor meer informatie, routebeschrijving en ticketverkoop: www.duizendborsten.nl

Plaats een reactie