ProTask Talent Development Summit 2010

Topsportpsycholoog Rico Schuijers lanceert ProTask Talent Development Summit 2010 met toppers als Marc Lammers en Robin van Galen.

Op 10 juni 2010 zal er een keur aan sprekers optreden in de Arena rond het thema Talent Development. Voortgekomen uit een sport gerelateerde coaching praktijk, deelt Rico Schuijers (sportpsycholoog voor meerdere Olympische sporters en nationale teams) het podium met partijen die hij in de afgelopen jaren met succes begeleid heeft naar het cruciale punt van op het juiste moment het gewenste resultaat neerzetten; in deze spannende tijden relevanter dan ooit.

De sprekers komen uit, en bieden relevantie aan alle sectoren: hoe ga ik om met risico en verandering in de financiële wereld (Cardano Risk Management), omgaan met podiumvrees en passie (ervaringen van het Concertgebouw orkest) en concentratie, focus en overzicht (ervaringen van een luchtverkeersleider). Vanuit de topsport geven Marc Lammers (hockey) en Robin van Galen (waterpolo) acte de présence.

Alle sprekers delen ervaringscases met de deelnemers en in de namiddag is er een ‘real life’ master class met Rico Schuijers. Het geheel wordt afgesloten met een networking borrel met live optreden van de bekende band “Alderliefste”. Inschrijven en meer informatie via: www.protasksummit.nl.

Plaats een reactie