Prada Sends You A Postcard

0
758

Regelrecht van de runway presenteert designer label Prada de nieuwste zonnebrillen collectie, de ‘Postcards Sunglasses’. De ontwerpen hangen sterk samen met het concept van de catwalk, waarin Miuccia Prada het verhaal vertelt van een wereldreiziger die de meest prachtige plekken van de wereld bezoekt.

De ‘Postcards Sunglasses’ zijn als het ware, ansichtkaarten verstuurd vanaf Prada’s favoriete vakantiebestemmingen, die bovenaan het verlanglijstje staan van menig stedenbezoeker. De zonnebrillenlijn bestaat uit zes verschillende kleuren. Elke zonnebril heeft een unieke kleur, die je aan een bepaalde stad doet denken. Zo staat groen voor Milaan en brengt de zonnebril een ode aan Forte dei Marmi. Los Angeles komt overeen met licht roze en herinnert je aan Santa Monica. Voor Manhattan ontwierp Prada een transparant frame met roze getinte lenzen in naam van Montauk. Het pittoreske Parijs komt tot leven door een transparante bril met licht grijze glazen opgedragen aan Biarritz. Van Frankrijk reis je naar Londen, waar de grijze ‘sunnies’ met oranje glazen Cornwall representeren. Prada’s reis komt ten einde in Lissabon, waar het mat zwarte zonnebrilframe met zwarte lenzen is opgedragen aan Setùbal.

Om de Prada ‘Postcard Sunglasses’ tot iedereen zijn verbeelding te laten spreken, lanceert het luxe label een ‘multimedia postkaart’ campagne. De zonnebrillen zijn gemaakt van transparant geïnjecteerd materiaal en zijn verkrijgbaar bij geselecteerde opticiens en Prada boetieks wereldwijd. De ‘Postcards Sunglasses’ collectie ligt vanaf maart in de winkel voor E 160,-.

Reis nu mee in de wondere wereld van Prada en ontdek de gehele Postcards collectie!