Powervrouw 2010: Astrid Kesler

Initiatiefnemer van Thermen WellBeing, Astrid Kesler is benoemd tot Powervrouw van 2010! Thermen WellBeing Veluwe is op dit moment in oprichting en een droom van Astrid Kesler. Er wordt hard gewerkt om deze sauna en wellness te realiseren voor vrouwen die onder andere beschadigd zijn door lichamelijk letsel. “Het is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend om te kunnen genieten van een dagje sauna en ontspanning, en dat zou wel moeten kunnen!”, aldus Kesler.

Thermen WellBeing Veluwe
Vrouwen die herstellende zijn van een ziekte, met een lichamelijk letsel of waarvan hun uiterlijk aangetast is, hebben misschien wel de behoefte om naar de sauna te gaan en zich te laten verwennen, maar durven dit vaak niet. Juist op deze gekwetste vrouwen richt Thermen WellBeing Veluwe zich. Thermen WellBeing Veluwe biedt sauna en wellness voor vrouwen die in het leven zijn gekwetst door ziekte, pijn, geestelijk of lichamelijk letsel. Vrouwen die herstellende zijn van een ernstig ongeluk of operatie, vrouwen die chronisch of acuut ziek zijn, maar ook voor vrouwen die een traumatische ervaring of een verlies te verwerken hebben of dagelijks pijn- en vermoeidheidsklachten hebben. Thermen WellBeing wil straks op de Veluwe als eerste haar deuren openen voor al deze vrouwen, want bij Thermen WellBeing is elke vrouw speciaal!

WellBeing Foundation
Om dit alles te kunnen realiseren is WellBeing Foundation opgericht en zij stelt een fonds beschikbaar om startkapitaal te generen voor deze bijzondere thermen. Inmiddels heeft de foundation verscheidene donateurs. Uiteindelijk wil de foundation na het realiseren van Thermen WellBeing Veluwe meer thermen oprichten, ook voor andere mensen die in het leven op wat voor manier dan ook gekwetst zijn. Om zowel Thermen WellBeing Veluwe als later ook de overige thermen van de grond te krijgen is nog steeds geld nodig.

Mensen die dit initiatief willen steunen en willen helpen de droom van Astrid Kesler waar te maken, zodat straks ook deze gekwetste vrouwen naar de sauna kunnen gaan, kunnen een donatie doen en “vriend van WellBeing” worden. Hiervoor is een speciale sms actie van start gegaan op de Powerdag van Vrouw&Passie. Vele vrouwen gaven aan deze actie gehoor en deden mee: stuur een sms met de tekst LINK WELLBEING VRIENDEN naar 1008 en doneer zo 3 euro !

Powervrouw van 2010
700 vrouwen kwam bijeen op de Powerdag van Vrouw&Passie op zoek naar hun passie, om hun passie te delen of voor inspiratie. Vrouw&Passie heeft de verkiezing Powervrouw van 2010 in het leven geroepen om vrouwen die zich zo vol passie ergens voor in zetten, alles aankunnen en anderen inspireren eens in het zonnetje te zetten. Van de 300 aanmeldingen werden 3 vrouwen genomineerd. Waaronder de initiatiefnemer van Thermen WellBeing. En op de Powerdag in Maarssen 21 oktober jl. wint zij deze titel en is Astrid Kesler Powervrouw van 2010! Een geweldige prestatie voor dit geweldige initiatief en deze geweldige Powervrouw.

Thermen WellBeing, omdat genieten voor iedereen mogelijk moet zijn!

Wil jij Astrid Kesler helpen Thermen WellbBing Veluwe te realiseren? Doe mee aan deze ludieke sms actie en sms LINK WELLBEING VRIENDEN naar 1008 en doneer zo €3 of maak een donatie over op rekeningnummer 156037009 t.n.v. WellBeing, o.v.v. DONATIE.

Meer informatie:
www.thermenwellbeing.nl
Astrid Kesler -Thermen WellBeing i.o.
T. 0525-651380 | M. 06-40010635
twitteraccount is wellbeing42

Plaats een reactie