Poliklinieken en prikpost van Tergooi verhuisd naar nieuwe locatie

Patiënten die voor een polikliniek- of prikpostbezoek naar de polikliniek van Tergooiziekenhuizen in Weesp gaan, kunnen vanaf vandaag terecht in een geheel nieuw gebouw. Tergooi heeft zijn intrek genomen in het gloednieuwe Gezondheidscentrum Weesp.

Patiënten van Tergooi kunnen onder andere voor de specialismen cardiologie, dermatologie, geriatrie, interne geneeskunde, KNO en reumatologie in Weesp terecht. In het Gezondheidscentrum Weesp zijn ook verschillende huisartsenpraktijken, thuiszorg, GGD en een apotheek gevestigd, met als doel het gezondheidszorgaanbod in Weesp zoveel mogelijk centraal onder één dak te brengen. De officiële opening van de nieuwbouw is op 2 april.

Het adres van de moderne, nieuwe locatie is C.J. van Houtenlaan 1B, 1381 CN in Weesp, de telefoonnummers voor de spreekuren van Tergooi zijn ongewijzigd.

Zorg dichtbij
Tergooi wil met de polikliniek en prikpost in Weesp voorzien in een groeiende behoefte van patiënten om de zorg zo dicht mogelijk bij huis te hebben. Voor veel patiënten is dit een uitkomst omdat het (reis)tijd scheelt. Groot voordeel voor patiënten is bovendien dat deze polikliniek in Weesp geen wachttijd heeft en patiënten er dus direct terecht kunnen na verwijzing door hun huisarts.

Plaats een reactie