Pluk de Dag App van Buitenleven Magazine

0
689

Met de Buitenleven Pluk de Dag App kun je in 2012 elke dag het buitenleven ervaren, 365 dagen per jaar. Voor de Buitenleven Pluk de Dag App verzamelde de redactie van Buitenleven Magazine de leukste tips, lekkerste recepten en handigste adresjes. De app is vanaf woensdag 28 december 2011 te downloaden in iTunes en is de laatste dagen van het jaar, 29 t/m 31 december 2011, gratis. Zo ga je het jaar meteen goed van start.

Hoe werkt de app?
De app opent op de juiste dag/datum, met elke keer een andere tip. Een keer tappen op het scherm en er verschijnt een menu. Hier vanuit kun je terugbladeren naar de maanden en dagen van het jaar die al passeerden. Enthousiast over een tip? Open deze pagina, tap op het envelopje en mail de tip eenvoudig aan een vriend of vriendin.

Handig
Tips waarover je enthousiast bent kun je met de ster markeren als favoriet zodat je ze later gemakkelijk terug vindt. Tap op de i voor achtergrondinformatie over de applicatie en de makers.

De Buitenleven Pluk de Dag agenda-app voor iphone is een uitgave van Buitenleven Magazine, onderdeel van ANWB Media. De app is gemaakt door Tangibility.nl en is gebaseerd op de Buitenleven Scheurkalender 2012.

Nu verkrijgbaar
De Buitenleven Pluk de Dag App, is voor € 0,79 verkrijgbaar in de iTunes Store. Van 29 t/m 31 december 2011 is de app gratis.