Philips met gezondstand op Nationale Gezondheidsbeurs

Philips verlegt haar focus steeds meer naar producten die de gezondheid van de consument bevorderen. Daarom zal het toonaangevende Nederlandse bedrijf tijdens De Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs Utrecht een grote stand verzorgen met gezondheidsbevorderende apparaten. Een zogenaamde gezondstand, waar naast een gezonde frituurpan, een speciale wekker ook een bijzondere tandenborstel zal worden gepresenteerd. En de bezoeker kan er een poetstest doen!

Thema’s Eten en Drinken en Welness
De nieuwste Philips firtuurpan Airfryer past helemaal in het thema gezond Eten en Drinken van de beurs. Deze frituurpan heeft geen olie meer nodig om te bakken – snel circulerende hete lucht doet het werk – zodat men snel en makkelijk een hele waaier smakelijke én gezonde gerechten kan klaarmaken. Het Wellness-thema is eveneens vertegenwoordigd op de Philipsstand. De nieuwste Philips Wake-up Light is een bijzondere wekker, die met nieuwe, gepersonaliseerde geluidsopties en een vooruitstrevende lichttechnologie een natuurlijke zonsopgang simuleert. Rustiger en natuurlijker wakker worden kan haast niet.

Poetstest
Slechte mondhygiëne kan onze gezondheid aantasten. Over dit onderwerp vindt u op de Nationale Gezondheidsbeurs zeer veel informatie, maar ook de Philipsstand biedt u inzichten en oplossingen. De nieuwe Sonicare FlexCare+ tandenborstel van Philips maakt gebruik van gepatenteerde sonische technologie om 31.000 borstelbewegingen per minuut te produceren, heeft een unieke reinigende werking en vijf verschillende poetsstanden. Als u uw tanden gepoetst heeft, heeft u het gevoel dat u net bij de mondhygiëniste bent geweest. Zo fris en glad zijn uw tanden. Proberen? Doe de poetstest bij de stand van Philips.

Korting!
Kaarten voor de Nationale Gezondheidsbeurs kosten € 12,50 per persoon, maar zijn ook met korting van € 3,50 online verkrijgbaar. De Nationale Gezondheidsbeurs is geopend van vrijdag 21 tot en met zondag 23 januari 2011 van 10.00 tot 17.00 uur in de Jaarbeurs te Utrecht.

Meer weten of online uw kaart bestellen? Kijk op www.denationalegezondheidsbeurs.nl.

Plaats een reactie