PC voor ouderen leest e-mails voor

Een alles-in-één computer voor ouderen, waarin alle functies handig te vinden zijn onder een paar grote knoppen en die e-mails kan laten voorlezen…. Dat is de nieuwe SimTouch van SimPC. Bij de SimTouch zijn computer en beeldscherm geïntegreerd, waardoor het te bedienen is middels grote knoppen op een aanraakscherm. De SimTouch is een makkelijke en veilige computer waarop alle veelgebruikte functies zijn voorgeprogrammeerd, zoals surfen op het web, e-mailen, chatten, tekstverwerken en internet bankieren.

Met de voorleesfunctie van ReadSpeaker wordt de veelgebruikte functie e-mailen nóg makkelijker en toegankelijker. Het voorlezen wordt ondersteund door een ‘voorleescursor’. De voorleescursor laat de tekst die voorgelezen wordt tegelijkertijd oplichten, op zowel woord- als zinsniveau, wat zorgt voor een nog beter begrip van de tekst. “Dit is een geweldige aanvulling voor de SimTouch, niet alleen voor mensen met een lees- of zichtbeperking, maar voor iedereen die liever luistert naar de tekst dat het leest, of ter ondersteuning daarvan”, aldus Martin van der Schagt, Manager Business Development & Innovation bij SimPC.

Het bedrijf achter de SimTouch is SimPC. SimPC is al 5 jaar een begrip in de markt van seniorencomputers. De filosofie van SimPC is computeren zonder zorgen. Het laten voorlezen van de veelgebruikte functie e-mailen past volledig binnen deze filosofie.

Over SimPC
SimPC bestaat al meer dan 5 jaar en heeft duizenden tevreden klanten. SimPC wil dat iedereen makkelijk, veilig en zonder zorgen gebruik kan maken van de mogelijkheden van de informatiemaatschappij.

Over ReadSpeaker
ReadSpeaker is marktleider op het gebied van spraakweergave van online content. Met haar webbased tekst-naar-spraak diensten voor websites en mobiele toepassingen bedient ReadSpeaker duizenden websites en miljoenen mensen wereldwijd.

Meer informatie: www.simpc.nl; www.readspeaker.com

Plaats een reactie