Paardenliefhebbers worden e-quinoloog

Afgelopen weekend startte de eerste groep paardenliefhebbers met de nieuwe opleiding tot e-quinoloog (gedragstrainer van paarden).

Vrouw beloont paard

Sinds de aankondiging zijn de inschrijvingen binnengestroomd. En er zijn inmiddels vier groepen die klaar staan om aan de opleiding te beginnen. Een overweldigend succes.

De opleiding bestaat uit drie niveaus waarin deelnemers hun kennis verdiepen en in de praktijk toepassen. De e-cursussen van e-quine.com ondersteunen deelnemers bij hun studie. Ook werkbezoeken bij verschillende bedrijven en instellingen behoren tot de lesstof. Daarnaast zal er regelmatig gewerkt worden met trainingspaarden van particulieren met gedragsproblemen.

Schrik- en Obstakeltraining bij E-quine.com

Na afronding van de opleiding kunnen deelnemers zelfstandig aan het werk als gedragstrainer van paarden. Er wordt tijdens de opleiding uitgebreid stilgestaan bij bedrijfsvoering, marketing en het schrijven van een ondernemingsplan. Ook didactiek en persoonlijke ontwikkeling spelen een belangrijke rol.

De opleiding is ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse Hippische Beroepsopleiding in Deurne en is gecertificeerd door CRKBO. Daarnaast zijn enkele vooraanstaande professoren van de Universiteit Zurich en ervaren trainers aangesloten bij de opleiding. Ook de KNHS, jouw paardensportbond, is samenwerkingspartner van e-quine.com.

De eerste groep zit vol. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar voor de groep die in januari start. Kijk voor meer informatie op www.e-quine.com/opleiding.

Plaats een reactie