Overbrug Florentijnse geschiedenis per fiets

Florence, de hoofdstad van het prachtige Toscane staat bekend als Art City bij uitstek. Kunstliefhebbers uit de gehele wereld bezoeken het Palazzo Vecchio, il Duomo, de David van Michelangelo en het Uffizi Museum met zijn prachtige kunstschatten. Het unieke symbool van deze stad is de wereldberoemde Ponte Vecchio, de middeleeuwse brug over de Arno.

Florence is een ideale stad om per fiets te bezichtigen: compact en bijzonder overzichtelijk. Natuurlijk met een 100% Florence Stadsgids die je regelt via Stedentrips.nl. Zo kom je alles te weten over legendarische figuren als Catharina de Medici, Dante Alighieri, Leonardo da Vinci en Donatello. Je overbrugt letterlijk de geschiedenis van Florence.

4-daagse vliegreis met KLM naar Designhotel Una Vittoria****, inclusief Let’s Bike Florence
Una Vittoria is een fantastisch designhotel in Florence. Het ligt aan de overzijde van de Arno in de rustige, residentiële wijk San Frediano. Je loopt in circa 20 minuten naar het centrum. In de directe omgeving bevinden zich enkele leuke restaurants. Met de fietsexcursie ‘Let’s bike Florence’, inclusief 100% Florence Stadsgids ontdek je pas echt deze historische stad.

Hotel Una Vittoria**** inclusief KLM-vlucht, logies en ontbijtbuffet en Let’s Bike Florence boek je op www.stedentrips.nl vanaf € 379,- per persoon. Deze aanbieding geldt op basis van 3 overnachtingen.

Plaats een reactie