Oud-topvolleyballer Bas van de Goor praat over diabetes en sport in Meander Medisch Centrum

0
712

Op donderdagavond 27 oktober 2011 organiseert Meander Medisch Centrum de informatieavond ‘Diabetes en Sport’. De avond is bedoeld voor diabetespatiënten en zorgverleners, maar ook overige belangstellenden zijn welkom.

Tijdens de informatieavond spreken oud-topvolleyballer Bas van de Goor en de bekende sportarts Leo Heere over het belang van sport en beweging voor diabetespatiënten. Van de Goor kreeg in 2003 diabetes. Met zijn stichting, de Bas van de Goor Foundation, wil hij de boodschap uitdragen dat de kwaliteit van leven van diabetespatiënten verhoogd kan worden door middel van sport. Ook diabetespatiënt Wim Noordhoff, marathonloper, komt aan het woord. Mevrouw C. Oldenburg, internist van Meander Medisch Centrum, leidt de informatieavond in.

Aanmelden
De informatieavond ‘Diabetes en Sport’ vindt plaats op donderdag 27 oktober van 19.30 (inloop vanaf 19 uur) tot 21.30 uur op locatie Baarn van Meander Medisch Centrum, Molenweg 2 te Baarn. Wilt u aanwezig zijn, stuur dan een e-mail naar diabetes@meandermc.nl. De toegang is gratis.