Orthopedisch arts Lievensberg ziekenhuis blijft Toparts

0
626

Mednet, een onafhankelijk magazine voor medici in Nederland, maakte vorige week de namen bekend van de Mednet Topartsen 2010. Medisch specialist M.M. Alvarez Ferrero, werkzaam als orthopeed in het Lievensberg ziekenhuis, kwam opnieuw in deze landelijke lijst voor. Hij staat op de derde plaats bij Topartsen Mednet Orthopedie.

De topartsenverkiezing is voor de vijfde keer gehouden. Het is een intercollegiale rankinglijst voor verschillende specialismen. Alleen medisch specialisten konden op hun directe collega’s stemmen. De vraag die zij bij deze ranking ter beantwoording kregen was: ‘Aan wie zou u uw dierbaren toevertrouwen?’ Ruim 1.200 artsen brachten dit jaar hun stem uit, opnieuw meer dan in voorgaande jaren. In totaal werden 29 Topartsen genomineerdin 12 klinische specialismen.

In het Lievensberg ziekenhuis is de landelijke waardering voor dokter Alvarez Ferrero opnieuw met instemming en trots ontvangen. De uitverkiezing onderstreept het kerndoel van Lievensberg: topziekenhuis in basiszorg.

Vorig artikelWinterslaap als ontstekingsremmer
Volgend artikelLeerling én leraar profiteren van goede relatie
Avatar
Met 367 bedden is het Lievensberg een middelgroot ziekenhuis. Ruim 110 medisch specialisten en circa 1.600 medewerkers verlenen zorg aan de inwoners van West-Brabant en de Zeeuwse gemeenten Tholen en Reimerswaal. Bovenregionaal verzorgt Lievensberg de specialistische functies psychiatrie (plus een Psychiatrische Afdeling Algemeen Ziekenhuis PAAZ), geriatrie (plus een Geriatrische Afdeling Algemeen Ziekenhuis GAAZ) en de dagbehandeling revalidatie. Het ziekenhuis kent daarnaast drie speerpunten: pijnbestrijding, oncologie en de zorg voor de oudere patiënt. Het Lievensberg ziekenhuis biedt alle moderne ziekenhuiszorg, inclusief spoedeisende hulp en intensive care. Het ziekenhuis investeert regelmatig in nieuwe onderzoek- en behandeltechnieken, trekt nieuwe medisch specialisten aan en schoolt medewerkers regelmatig bij. Kwaliteit en veiligheid staan centraal bij alles wat wordt ondernomen.