Orde.nl, nieuwe website voor Orde van Medisch Specialisten

De nieuwe website van de Orde van Medisch Specialisten (OMS) sinds vrijdag 23 december 2011 online. De nieuwe website www.orde.nl sluit aan bij de wensen van de gebruikers en bij de huidige inzichten op het gebied van online-communicatie. De website is opgebouwd rondom de drie belangrijkste pijlers van de Orde van Medisch Specialisten: Beroepsbelangen, Kwaliteit en Opleidingen. De website is gerealiseerd met behulp van het full service online bureau ‘Insiders’ uit Den Bosch.

Toegankelijk gepresenteerd
Bij het ontwerp van de nieuwe website is veel aandacht besteed aan het toegankelijk presenteren van de informatie. Alle dossiers en onderwerpen zijn zowel per dossier als op alfabetische volgorde terug te vinden. Naast de drie pijlers van de OMS zijn ook andere diensten en ledeninformatie in één oogopslag terug te vinden.

Volledig toegankelijk voor mobiel gebruik
De nieuwe website is volledig toegankelijk voor gebruik via mobiele telefoon en de tabletcomputer. Binnenkort wordt de site ook uitgerust met een persoonlijk deel voor de leden, enquêtemodule en sms- service. Via deze modules kunnen in de toekomst ook digitaal meningen van de OMS leden gepeild worden en kunnen leden op snelle en laagdrempelige wijze geïnformeerd worden.

Specialist in werksituatie
De huisstijlkleuren groen en oranje voeren de boventoon in het ontwerp van de website. Daarnaast is de website eigentijds en gebruikersvriendelijk. Voor de website is nieuw beeldmateriaal gemaakt. Hiervoor zijn medisch specialisten in hun werkomgeving gefotografeerd. De foto’s werden gemaakt in de Isala Klinieken in Zwolle, het Diakonessenhuis in Utrecht, het Maastricht Universitair Medisch Centrum, Zorgpoort Leidsche Rijn en het Elkerliek Ziekenhuis in Gemert.