Opleidingsmarkt in Deventer Ziekenhuis

Op vrijdag 16 maart 2012 is er een opleidingsmarkt voor de scholieren uit het voorgezet onderwijs. Zij kunnen tussen 16.00 tot 20.00 uur kennismaken met het leren en werken in de het Deventer Ziekenhuis.

De markt is bedoeld voor scholieren en schoolverlaters op VMBO, MBO (3), HAVO en VWO-niveau. In en rond de centrale hal (Nico Bolkesteinlaan 75) is uitgebreide informatie te vinden over opleidingsmogelijkheden in de zorg en functies in het DZ. Ook de onderwijsinstellingen Saxion, ROC Aventus, ROC van Twente en Rijks Universiteit Groningen zijn van de partij.

Speeddate
De opleidingsmarkt wordt zo georganiseerd dat voor ieder opleidingsniveau specifieke informatie te vinden is. Dat gebeurt onder meer via leuke films in het Auditorium. Ook zijn er elk uur per niveau leuke speeddates met DZ’ers om kennis te maken met de verschillende functies, en dus mogelijkheden in een ziekenhuis.

Ook kunnen bezoekers allerlei testjes doen, waaronder bloeddruk en bloedsuikers meten en een fysio-check. Verder is er een demonstratie van hoe een reanimatie werkt. Al met al is er veel te zien en te doen in het Deventer Ziekenhuis. Mis deze kans dus niet.

Meer informatie
www.dz.nl

Plaats een reactie