Opening poli-apotheek Rijnstate Arnhem

Op maandag 6 juni 2011 wordt in Rijnstate Arnhem een poli-apotheek geopend. In deze apotheek kunnen patiënten direct na hun polikliniekbezoek de voorgeschreven medicatie afhalen.

Medicatie en advies
Vanaf 6 juni kunnen patiënten van Rijnstate Arnhem direct na een polibezoek met hun recept naar de apotheek in het ziekenhuis. Maar ook met een recept van een andere arts, zoals de huisarts of een medisch specialist uit een ander ziekenhuis, kunnen zij bij de poli-apotheek medicijnen halen. Daarnaast kan men met vragen en voor advies over medicijnen en zelfzorgmiddelen bij de medewerkers van de poli-apotheek terecht.

De poli-apotheek is een belangrijke uitbreiding van de dienstverlening van Rijnstate Arnhem. Marjolein Geleedst, een van de poliklinisch apothekers, licht toe: “In Rijnstate Velp hebben we al jaren een poli-apotheek. En dat werkt naar volle tevredenheid van onze patiënten. Zij kunnen na hun bezoek aan een arts of andere zorgverlener direct in het ziekenhuis hun medicijnen ophalen en hoeven niet nog eens langs hun eigen apotheek. De poli-apotheek zorgt ervoor dat de eigen apotheek geïnformeerd wordt over de afgegeven medicatie.”

Op termijn wordt ook een poli-apotheek geopend in Rijnstate Ziekenhuis Zevenaar.

Openingstijden
Rijnstate Poli-apotheek Arnhem is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur. De ingang bevindt zich buiten naast de hoofdingang van Rijnstate Arnhem (Wagnerlaan 55 te Arnhem).

Plaats een reactie