Opening centrum voor herstel en revalidatie St. Anna Ziekenhuis

0
836

Op donderdag 30 juni 2011 vindt de officiële opening plaats van het centrum voor herstel en revalidatie in het St. Anna Ziekenhuis. Dit centrum is een samenwerking tussen Ananz en het St. Anna Ziekenhuis, beide onderdeel van de St. Anna Zorggroep. Met de oprichting van het centrum voor herstel en revalidatie kunnen cliënten vanaf hun opname tot hun herstel verblijven op één locatie, binnen één organisatie.

Cliënt blijft op één locatie
Ananz heeft professionele kennis en jarenlange ervaring op het gebied van revalidatie. Tot op heden bood zij dit alleen aan in woonzorgcentrum Berkenheuvel te Geldrop. Met de opening van het centrum voor herstel en revalidatie komt daar een nieuwe locatie bij: het St. Anna Ziekenhuis. Cliënten die in het ziekenhuis een ingreep krijgen en revalidatie nodig hebben, hoeven daardoor niet te verhuizen, maar kunnen op dezelfde locatie blijven.

Centrum biedt 21 revalidatieplaatsen
Het centrum voor herstel en revalidatie is gevestigd op de vierde etage van het St. Anna Ziekenhuis. Het biedt plaats aan 21 cliënten met een revalidatiebehoefte op het gebied van neurologie, orthopedie en collum care (heup). Het centrum voor herstel en revalidatie staat ook open voor cliënten uit andere ziekenhuizen.