Open je hart – heel je lichaam

Obesitas, chronische pijn, depressie en allergieën. Voorbeelden van ziektes waarbij de reguliere medische wetenschap soms machteloos staat. Dr. David Simon weet waarom. Omdat die de kracht van liefde onderschat. Leer in vijf stappen alles over de vernietigende en helende macht van liefde.

David Simon wijst met zijn nieuwste zelfhulpboek de verworvenheden van de moderne geneeskunde niet af. Open je hart – heel je lichaam combineert juist de nieuwste westerse kennis met oude oosterse wijsheden; voor een zo compleet mogelijke aanpak. Alleen dan is het mogelijk om een duidelijk beeld te schetsen van de verbinding tussen geest, lichaam en ziel, en hoe deze drie-eenheid ons lichamelijk welzijn kan beïnvloeden.

Heftige emotionele pijn – zoals teleurstelling, verdriet en angst – ontstaat vaak doordat we de sleutel tot liefde geven of ontvangen zijn verloren. Zitten we emotioneel eenmaal helemaal op slot, dan ontstaan vervolgens ook lichamelijke blokkades. In Open je hart – heel je lichaam helpt Simon ons om de liefde terug te vinden, zodat we onszelf kunnen helen. De nadruk ligt op de praktijk: hij presenteert een handig en eenvoudig vijfstappenplan met veel schrijfoefeningen, yogahoudingen en ademhalingstechnieken. Daarmee bewijst hij meteen dat het werkt… probeer maar.

Warm aanbevolen door collega Deepak Chopra!
Dr. David Simon is een internationale autoriteit op het gebied van holistische geneeskunst, die alle dimensies van de mens – fysiek, psychisch, emotioneel en spiritueel – als één geheel ziet en betrekt bij de genezing. Hij heeft al een groot aantal boeken geschreven, onder andere samen met Deepak Chopra.

Open je hart – heel je lichaam
David Simon

Paperback, 224 pagina’s
ISBN 978 90 215 4775 6
Prijs: € 19,95
Verschijnigsdatum: maart 2010

Plaats een reactie