Open dag cosmetische Dermatologie en Flebologisch centrum Isala

Flebologie en cosmetische Dermatologie van de Isala klinieken organiseren op zaterdag 3 maart 2012 een open dag. Bezoekers kunnen zich laten informeren en verschillende demonstraties bijwonen, zoals het opvullen van rimpeltjes en lijntjes, laserbehandelingen van pigmentvlekken en couperose en de behandeling van vochtophoping door een huidtherapeut.

Spataderen
Het Flebologisch centrum Isala is gespecialiseerd in de behandeling van spataderen. In het centrum werken vaatchirurgen en dermatologen nauw samen. Zij behandelen patiënten met de methode die het beste bij hen past. Alle in Nederland gangbare behandelmethoden op het gebied van flebologie, waaronder geavanceerde laserbehandelingen, worden toegepast.

Uiterlijk
Het Dermatologisch centrum Isala werkt met ervaren en gespecialiseerde dermatologen en huidtherapeuten. Het centrum realiseert (kleine) veranderingen aan het uiterlijk, zoals het behandelen van acne (littekens), het verminderen van gezichtsrimpels, het ontharen door middel van laserbehandeling of het verwijderen van couperose.

Meer informatie
– zaterdag 3 maart 2012
– 10.00 tot 15.00 uur
– Dr. Spanjaardweg 29, gebouw A te Zwolle
– Parkeren is gratis
www.isala.nl/dermatologie
www.isala.nl/flebologie

Bezoekers die in de maand maart een afspraak maken voor een pigmentbehandeling, ontvangen 10% korting.

Plaats een reactie