Open dag AMC over werken in de zorg

Op zaterdag 19 september houdt het AMC een open dag voor iedereen die geïnteresseerd is in werken in de zorg. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur zijn de deuren geopend. Voor mensen die altijd al in het ziekenhuis wilden werken en voor degenen die nu voor het eerst een beroepsopleiding in de zorg overwegen is dit dé kans om achter de schermen van een Universitair Medisch Centrum te kijken. De open dag op 19 september geeft een veelzijdig beeld van de beroepsmogelijkheden in het ziekenhuis, met rondleidingen, presentaties en een informatiemarkt.

Er zijn rondleidingen op de OK, op de afdelingen Radiotherapie, Inwendige Specialismen en in het Emma Kinderziekenhuis AMC. Op de markt is informatie te vinden over het verpleegkundig loopbaanbeleid van het AMC, de leerwerkplaats voor startende verpleegkundigen en over specialistische opleidingen zoals die voor verpleegkundige op de IC, de kinderafdelingen of bij Verloskunde & Gynaecologie. Daarnaast geven AMC’ers uitleg over andere opleidingen en functies zoals radiodiagnostisch laborant bij de Röntgenafdeling, laborant bij de afdeling Radiotherapie en anesthesiemedewerker.

Ook zijn er presentaties over onder andere bij- en nascholing, over de afdeling Psychiatrie en over verschillende functie op de OK, Intensive Care, Medium Care en High Care. Verder is er een demonstratie e-learning, een lesmethode voor de bijscholing van verpleegkundigen.

Natuurlijk is de open dag niet alleen voor mensen die een baan als verpleegkundige of paramedicus ambiëren. Ook degenen die geïnteresseerd zijn in een baan als medewerker bij de financiële administratie, planning & control of facilitaire dienst zijn welkom. Wie graag flexibel inzetbaar is en toch van werk verzekerd wil zijn, kan zich tijdens de open dag bij het Flexbureau AMC inschrijven. Kijk ook op www.amc.nl/opendag.

Plaats een reactie