Op zoek naar de mooiste geboortekaartjes

Geen geboortekaartje blijft onopgemerkt bij VVT Zorgverleners. De kraamzorgorganisatie neemt vanaf maandag 7 mei 2012 elk geboortekaartje onder de loep; op zoek naar het mooiste, origineelste of opvallendste kaartje. Elke maand opnieuw!

Winnend geboortekaartje maand april 2012

“Het geboortekaartje is heel persoonlijk en vaak echt kenmerkend voor het kraamgezin. We zijn altijd weer enthousiast als de ouders van de pasgeborene ons ook een kaartje sturen als het zover is”, aldus Elly de Greef, Manager Kraamzorg bij VVT Zorgverleners.

Om de waardering hiervoor uit te spreken worden de kersverse ouders van het mooiste, origineelste of opvallendste geboortekaartje beloond met een digitaal samen te stellen en af te drukken fotoboek, waarin ze de eerste kiekjes gelijk kunnen vastleggen.

De eerste winnaars van maart en april onder de kraamzorgklanten zijn inmiddels gekozen. De geboortekaartjes worden echter niet met een eenzijdige blik beoordeelt. “Elke maand laten we verschillende medewerkers van VVT Zorgverleners kiezen. Zo hebben deze maand de thuiszorgmedewerkers zich gebogen over de kaartjes.”

De winnende kaartjes kunnen bekeken worden op www.vvt-zorg.nl

Plaats een reactie