Totale ontspanning met 3D massage

Het Amerikaanse bedrijf HoMedics® komt met een nieuwe driedimensionale werking van haar massagekussens. De mechanische vingertoppen bewegen niet alleen horizontaal en vertikaal maar hebben nu ook dieptewerking op de spieren. Ze zijn uitgevoerd met een vibratiefunctie en een infrarood warmtesysteem waarmee een diepgaande spiermassage mogelijk wordt.

HoMedics® is gespecialiseerd in massageapparatuur die Shiatsu massage toepast zonder menselijke handen. Dankzij dit gepatenteerde systeem kan men zich dagelijks ontspannen en kunnen de gevolgen van stress weggenomen worden. Het kussen kan op elk gewenst moment in elke stoel gebruikt worden.

Shiatsu
HoMedics® heeft twee nieuwe Shiatsu massagekussens voor de rug en schouders in het assortiment: de SBM-400HX en de SBM-600H. Shiatsu massage is een traditionele Japanse techniek waarbij met de vingertoppen druk wordt uitgeoefend op de meridianen van het lichaam om zo eventuele blokkades op te heffen. Deze techniek stimuleert de “chi” (levensenergie) en verdrijft stress en spanning. De SBM-600H is tevens toegerust met een apart functionerend bovenstuk, dat het mogelijk maakt om alleen de nek en schouders te masseren.

Druk-Rol massage
Beide kussens bieden naast Shiatsu tevens druk-rol massages, waarbij vier mechanische vingertoppen op- en neergaan over de gehele rug. Deze massagetechniek maakt de spieren los en wordt geadviseerd voorafgaand aan de Shiatsu massage.

3D massage
De vibrerende functie verhoogt de bloedcirculatie, waardoor de stijfheid van de spieren wordt verminderd. Deze functie kan tegelijkertijd met zowel de druk-rol als de Shiatsu massage worden ingesteld. Het zelfde geldt voor de infrarood optie die een kalmerende warmte verspreidt om de spierspanning diepgaand te verzachten.

Bedieningsgemak
Met een afstandsbediening kan men de werking van de stoel verplaatsen naar een specifieke, pijnlijke of vermoeide plek in de rug. De Shiatsukussens van HoMedics® zijn onmiddellijk gebruiksklaar. Met de handige draagtas is hij eenvoudig mee te nemen en in iedere stoel te plaatsen. Men hoeft slechts het kussen aan te sluiten en het gewenste programma te kiezen. Met de apparatuur van HoMedics® wordt dit mogelijk gemaakt zonder veel tijd en geld kwijt te zijn, waar en wanneer u maar wilt.

Een dagelijkse massage van 15 tot 20 minuten volstaat voor een optimale reactie van het lichaam.
HoMedics® producten zijn o.a. verkrijgbaar bij BCC, Mediamarkt, Saturn en Makro.
De Shiatsu massakussen voor de rug (SBM-400HX) kost 269 euro
De Shiatsu massagestoel voor rug en schouders (SBM-600H) kost 349 euro

1 gedachte over “Totale ontspanning met 3D massage”

Plaats een reactie