Ontbijt lekker licht

Neem tijdens de feestdagen een lekker licht ontbijt. Maak daarom eens een 100% plantaardig ontbijtje met Alpro® soya yoghurtvariatie Naturel. Voeg verse aardbeien, bramen, muesli, honing, citroensap en blaadjes munt toe. En geniet van een ontbijt vol energie en gezondheid. Verse Alpro soya yoghurtvariatie Naturel bevat al het goede van soja. De yoghurtculturen geven het een heerlijke, friszure smaak. Feestelijk, licht en gezond.

Al het goede van soja
Yoghurtvariatie Naturel is 100% plantaardig en kan gewoon gebruikt worden in plaats van yoghurt. Lekker fris en heerlijk met fruit of cruesli. Met producten van Alpro® soya bij je ontbijt, begint de dag goed en gezond. Ze zijn een natuurlijke bron van plantaardige eiwitten, arm aan verzadigd vet en lekker licht verteerbaar. Bovendien leveren ze vitamines B, D en calcium die je elke dag weer nodig hebt. Uiteraard zonder kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

Informatie
Alpro®soya yoghurtvariatie Naturel (500g) vind je in de koeling van de supermarkt. Ook verkrijgbaar in de smaken Aardbei, Blauwe Bosbes, Perzik en Vanille. Consumentenadviesprijs € 1,60. Kijk voor meer informatie op www.alprosoya.nl.

Kerstontbijt: Alpro®soya met vers fruit en muesli (2 personen)
– 1 beker Alpro® soya yoghurtvariatie Naturel
– 100 gram bramen
– 100 gram aardbeien
– 1 theelepel citroensap
– 2 takjes munt
– 8 eetlepels muesli
– 2 eetlepels honing

Bereidingswijze
Verdeel de bramen en aardbeien in twee schaaltjes. Besprenkel met enkele druppels citroensap. Voeg de muesli toe. Schenk de honing en Alpro soya yoghurtvariatie Naturel erover. Garneer met de muntblaadjes. Eet smakelijk!

Plaats een reactie