‘Omgaan met je emoties rond ongewenste kinderloosheid’

Als je kinderwens niet vervuld wordt, dan heeft dat een grote impact op je leven. Je verliest iemand die er nog niet geweest is, maar naar wie je wel sterk hebt verlangd. Het is een onzichtbaar verlies en het rouwproces wordt vaak niet (h)erkend of ervaren.

Het niet kunnen vervullen van je wens kan veel emoties en verwarring teweegbrengen. Er kunnen momenten zijn dat je jezelf niet meer begrijpt. Hoe ga je hiermee om? Hoe vind je jouw weg in deze brij van emoties?

Inako Coaching en Therapie organiseert workshops voor alleenstaanden over het thema onvervulde kinderwens. Deze workshops worden gegeven door Carolina Konijn, integratief (hypno)therapeute en ervaringsdeskundige.

Inhoud
Je krijgt een stukje theorie over het rouwproces en de emoties die daarbij ervaren worden. Samen met lotgenoten doe je opdrachten waarin je kijkt naar je emoties en naar waar jij staat in je proces.

Wat levert het je op?
Erkenning, herkenning en steun door het uitwisselen van verhalen en ervaring met lotgenoten. Inzicht in je emoties en je proces. Kracht en handvatten om met jouw persoonlijke situatie om te gaan.

Werkwijze
Ik maak o.a. gebruik van creatieve werkvormen, visualisaties, lichaamsoefeningen en soms gaan we de natuur in.

Voor wie?
De workshop is voor alleenstaanden met een onvervulde kinderwens en die deze wens niet meer gaan vervullen.

Praktische informatie
Datum en tijd: zondag 29 januari 2012 van 10.00 – 16.30 uur.
Locatie: Albert Cuyplaan 59, Soest.
Kosten: € 95,00 p.p. incl. koffie/thee/materialen. Zelf lunch meenemen. Max. groepsgrootte: 6 personen.
Informatie en aanmelding: info@inako.nl of 06 – 36 01 34 81.
Website: www.inako.nl

Plaats een reactie