OERsterk koken, gezond eten en afvallen zonder dieet

Na het succes van zijn eerst boek, OERsterk, publiceert Richard de Leth samen met Jolanda Dorenbos op dinsdag 2 april 2013 hun nieuwe boek, Oersterk koken!.

OERsterk koken

De samenwerking tussen arts, Richard de Leth en diëtist, Jolanda Dorenbos resulteert in boek met duidelijk informatie over krachtvoer voor de moderne mens, die gezond willen eten en afvallen zonder dieet.

OERsterk koken! is een verrassende ontdekkingstocht vol tips, gezonde ingrediënten en smaakvolle recepten. Oeroude voeding uit de natuur, precies zoals onze voorouders aten, maar dan net even moderner. Naast snelle en simpele recepten bevat het boek ook een minigids met voedingsinformatie.

Gezondheid en voeding hangen sterk met elkaar samen. Eten en drinken volgens de natuur haalt het beste in jezelf naar boven. Hoe kunnen we het roer omgooien en ons lichaam pure voeding geven? Welke voedingsmiddelen kun je beter vermijden, waarom en waar vervang je deze door?

Dit boek maakt ieder dieet overbodig. Door natuurlijke voeding kun je slank worden en blijven. OERfastfood is nooit eerder in een kookboek vertoond. Het laat zien dat gezondheid en genieten goed samen gaan.

Door oervoeding word je zonder al te veel moeite slanker, energieker en gezonder. Dit is het geheim van OERsterk koken!. Ontdek het zelf en geniet van een smaakvolle ontdekkingstocht.

Meer informatie
www.oersterk.nu/koken/
Inkijkexemplaar

1 gedachte over “OERsterk koken, gezond eten en afvallen zonder dieet”

Plaats een reactie